Staraskaba-laulukilpailun semifinaali lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskaban semifinaali kilpaillaan Ideaparkissa lauantaina. Jo kolmatta kertaa järjestettävän valtakunnallisen pop- ja rocklaulukilpailun semifinaalista odotetaan selvästi aikaisempia vuosia kovatasoisempaa.

– Tänä vuonna löytyi useita huippulahjakkuuksia jo alkukarsintanauhojen perusteella. Tasoltaan emme varmasti tule häviämään Idolsille. Kyse vain on huomattavasti nuoremmista osaajista, toteaa Staraskaban projektivastaava Heidi Kahra.

Staraskaba-kilpailu on tarkoitettu 7 – 15 -vuotiaille lapsille ja nuorille, ja sen tavoitteena on tarjota tuleville tähdille mahdollisuus esiintyä sekä osoittaa kykynsä ison yleisön edessä.

– Esiintymismahdollisuuksia ei kasva joka puussa. Nyt Ideaparkissa ovat käynnissä tasauspäivät, joten nuoret taiturit saavat todellakin kokea ison yleisön huumaa, Heidi vakuuttaa.

Semifinaalista selviytyy Ikaalisten Kylpylässä järjestettävään finaaliin 8 laulajaa. Lauantain tuomaristossa istuvat muiden muassa Yö- ja Dingo -yhtyeissä soittanut muusikko Frogley sekä Unelmavävyt-yhtyeen solisti Joonas Nyman. Semifinalisteja säestää pitkän linjan muusikko, kosketinsoittaja Juha Kinnunen.

Kilpailussa kuullaan tämän hetken ykköshittejä muun muassa Jenni Vartiaiselta, Kristian Meurmanilta, Negativelta, Chisulta ja muilta suomalaisilta artisteilta. Tapahtumassa esiintyy vuoden 2007 Staraskaba-voittaja Johanna Ahonen. Semifinaali nähdään Ideaparkin keskuspuistossa lauantaina 20. syyskuuta kello 12 alkaen. Kilpailu järjestetään yhteystyössä viihdelehti Staran kanssa.

Kilpailun semifinalistit ovat:

Ahvenus Emma (13v.), Vammala



Cerdan-Kätkä Ivonne (14v.), Hyllykallio



Dahlstedt Henrik (12v.), Tampere



Ekman Tessa (10v.), Jyväskylä



Haavisto Ville (12v.), Kyröskoski



Kivimäki Teo (12v.), Kangasala



Korhonen Viivi (9v.) Kuvansi



Lavonen Eveliina (14v.), Valkeakoski



Nurmenniemi Sofia (10v.), Tampere



Munne Riikka (14v.), Ikaalinen



Oikarinen Tuuli (9v.), Espoo



Packalen Robin (9v.), Turku



Ruodemäki Siina (11v.), Keuruu



Salo Sanni (13v.), Urjalankylä



Tuomisto Saara (12v.), Vammala



Vikman Erika (15v.), Lempäälä