Keira Knightleyn seksikohtaus vuoti verkkoon, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Keira Knightley nähdään pian valkokankaalla uudessa Edge  Of Love -elokuvassa, jossa hän näyttelee lesboparia yhdessä Sienna Millerin kanssa. Nyt verkkoon on vuotanut video Keiran seksikohtauksesta.

Videolla ei kuitenkaan nähdä Keiraa ja Siennaa pelehtimässä yhdessä peiton alla, vaan siinä Knightley nähdään yhdessä elokuvan miestähden kanssa. Video löytyy tästä!

Sienna Miller esittää walesilaisen runoilija Dylan Thomasin elämään perustuvassa elokuvassa Caitlin MacNamaran roolia. Roolihahmo jakaa elämänsä Knightleyn roolihahmon kanssa, ja pariskunta kylpee, nukkuu ja kuhertelee yhdessä. Elokuvan on käsikirjoittanut Keiran äiti Sharman MacDonald, ja Keira on itse jo aiemmin todennut, että hän halusi tehdä kohtauksen yläosattomissa.