Kiertueen lämppärit eivät saa puhua Madonnalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueellaan, jonka tiimoilta hän esiintyy tällä viikolla New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Kiertueella Madonnan esiintymisiä lämmittelee muiden muassa ruotsalainen poppari Robyn. Muut esiintyjät eivät kuitenkaan saa olla yhteydessä supertähteen.

Kiertueen Euroopan ja Australian keikoilla Madonnaa lämppäävä Robyn on nyt kertonut, että supertähden henkilökunnan ilmoittamien sääntöjen mukaan hän ei saa keikoilla lainkaan puhua Madonnalle, eikä ottaa valokuvia supertähdestä.

– En odottanut minkäänlaista glamouria, mutta oli kuitenkin ihmeellistä, että he olettivat minun ensimmäiseksi ryntäävän Madonnan perään nimikirjoitusta pyytämään, Robyn kertoi ruotsalaiselle Aftonbladet-lehdelle.

29-vuotias Robyn, oikealta nimeltään Robin Miriam Carlsson, tuli Suomessakin tunnetuksi 90-luvun loppupuolella. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Show Me Love ja Do You Know.