Päätähdet empivät High School Musicalin jatko-osaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun High School Musical -elokuvasarjan päätähdet Vanessa Hudgens ja Zac Efron ovat nousseet musikaalien myötä maailmankuuluiksi tähdiksi, mutta nyt heidän tiensä leffasarjassa voi päättyä kolmanteen elokuvaan.

Zac Efron ja Vanessa Hudgens ovat nimittäin vihjanneet, että he eivät välttämättä ole enää mukana, jos High School Musical -sarjaa jatketaan vielä neljännellä elokuvalla. Gabriella Montezin ja Troy Boltonin rooleissa nähtävä pariskunta kommentoi asiaa viime viikolla Lontoossa järjestetyssä ensi-iltatilaisuudessa, Daily Mirror uutisoi.

Heidän mukaansa sarja tullee saamaan vielä jatkoa, mutta roolihahmojen valmistuttua koulusta uusimmassa elokuvassa eivät heidän hahmonsa tulisi enää välttämättä toimimaan. Efron on jo nyt ottanut tuntumaa myös muihin rooleihin, sillä hän tähditti viime kesänä suosittua Hairspray-musikaalia ja on mukana myös Footloosen uudessa versiossa.

High School Musical 3: Senior Year nähdään Suomen elokuvateattereissa ensi-illassa 24. lokakuuta.