Madonnan avioero vahvistettiin viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Madonna on ollut otsikoissa jo usean vuoden ajan kivillä olevan avioliittonsa takia. Hän on itse kuitenkin johdonmukaisesti kiistänyt, että liitto olisi rakoilemassa.

Parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueella oleva Madonna toisti taannoin tämän kantansa, vaikka hän itse muutti New Yorkiin miehensä Guy Richien jäädessä asumaan Lontooseen. Supertähden tiedottaja Liz Rosenburg kiisti vielä heinäkuussa pariskunnan olevan eroamassa.

Nyt Madonnan ja Richien avioero on viimein tosiasia, kun kahdeksan vuoden avioliiton kerrotaan päättyvän avioeroon, Entertainment Tonight uutisoi. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin pariskunnan eronneen hetkeksi jo vuonna 2003. Madonna esiintyy tänään Bostonissa, Yhdysvalloissa.