Teinitähti Vanessa Hudgens ei kadu alastonkuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina elokuvateattereissa ensi-iltansa saaneen High School Musical 3 : Senior Year -elokuvan naispääosaa esittävä 19-vuotias teinitähti Vanessa Hudgens on kommentoinut taannoista kohua alastonkuvistaan.

Hänen itsensä kännykkäkamerallaan ottamat alastonkuvat päätyivät yllättäen internetiin viime syyskuussa. Pian tämän jälkeen Vanessa myönsi kuvien olevan aitoja. Nyt neitokainen kertoo skandaalin olleen hyvä opetus, mutta ei kuitenkaan kadu tapahtunutta.

– Uskon, että kaikki tapahtuu syystä, enkä ottaisi mitään tekemääni takaisin. En halua puhua kuvista, koska ne oli tarkoitettu vain yksityiskäyttöön ja pyrin edelleen pitämään asian yksityisenä, Vanessa Hudgens totesi The Mirror -lehdelle.

– Se oli hyvin traumaattista ja olin erittäin masentunut kun se tapahtui. En olisi päässyt siitä yli ilman perhettäni, ystäviäni ja fanejani. He kaikki tukivat minua koko ajan, tähtinäyttelijä kiitteli.

Skandaalin jälkeen myös Disney tuki tähteä ja kiinnitti hänet mukaan High School Musical -elokuvan kolmanteen osaan.