Pako-tähtiä ei ryöstetty – murtovarkaat tulivat kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdejulkaisuissa uutisoitiin eilen, että suositun Pako-televisiosarjan tähdet olisivat joutuneet torstaina ryöstön kohteeksi sarjan kuvauspaikalla Los Angelesissa. Tuoreimpien tietojen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut ryöstö, vaan murtovarkaus.

Murtovarkaat tunkeutuivat Fox-studioilla tähtinäyttelijöiden asuntovaunuihin, joista vorojen matkaan lähti arvokasta yksityisomaisuutta. Sarjan päätähti Wentworth Miller selvisi tapauksesta säikähdyksellä, mutta esimerkiksi Sucrea näyttelevä Amaury Nolasco menetti tietokoneensa ja passinsa, The Sun uutisoi.

Vieläkin heikommin kävi Jodi Lyn O’Keefelle, jolta varastettiin luottokortti. Sillä oli nostettu tililtä noin 25.000 euroa ja käytetty luottokorttina noin 15.000 euron edestä. Myös Lincoln Burrowsin roolia näyttelevä Dom Purcell menetti luottokorttinsa, jota oli käytetty yhteensä noin 5.000 euron edestä. Lehden saamien alustavien tietojen mukaan ainakin osa asuntovaunuista oli lukitsemattomia.