Mitä tapahtui Madonnan kasvoille? Katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen avioeronsa jälkeen virallisesti jälleen sinkuksi tullut supertähti Madonna on käynyt viime vuosina useissa kauneusleikkauksissa. Parhaillaan kiertueella olevan popparin tuoreesta kuvasta päätelleen leikkausten raja on tullut vastaan ainakin nenän osalta.

Maailmalle levisi eilen kuva, jossa taannoin 50 vuotta täyttäneen Madonnan nenä näyttää kärsineen huomattavaa vahinkoja liiallisesta kirurgisesta muokkauksesta. Amerikkalaiset viihdelehdet ovatkin vihjanneet, että Michael Jackson voisi lainata Madonnalle kuuluisaa nenäteippiään.

Katso kuva Madonnasta tästä!

Madonna ilmoitti muutamia kuukausia sitten hakevansa eroa miehestään, elokuvaohjaaja Guy Ritchiestä. Avioliiton hajoamisesta huhuttiin jo useiden vuosien ajan, mutta nyt eroprosessi on viimein lopussa ja Madonna taas virallisesti sinkku. Hän on parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueellaan.