BB-Anniina murtui Annan lähdöstä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman viimeisessä häätöäänestyksessä talosta poistuu tänään ennakkotietojen mukaan kolme asukasta. Kaikki asukkaat olivat äänestyksessä, ja heistä ensimmäisenä kotimatkalle passitettiin BB-Alex ja BB-Anna.

– Mä lähden TAMPEREELLE! Anna hihkui Anniinan pyynnöstä talosta poistuessaan.

Annan lähdettyä BB-Anniina purskahti kuitenkin lohduttomaan itkuun.

– Mulla tulee ihan hirveä ikävä Annaa. Nyt mä joudun nukkumaan yksin, Anniina itki ystävänsä lähtöä.

– Voit sä tulla nukkumaan mun viereen, Johan lohdutti.

Asukkaat eivät tässä vaiheessa vielä tienneet, että talosta on määrä poistaa vielä kolmaskin asukas samana iltana. Tuuli kuitenkin epäili näin tapahtuvan ja hän toppuutteli muita asukkaita sillä, ettei ”tämä ole vielä ohi”.