BB-Anniina miesseurassa sviittiin – Johanille rukkaset!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustelee vielä tämän finaaliviikon ajan nelikko Anniina, Tero, Jarmo ja Johan. Eilen meno talossa oli varsin rauhallista ja jopa tylsää. Illalla Anniina joutui tekemään kuitenkin vaikean valinnan.

Isoveli kertoi Anniinalle, että talon yläkerran sviitti olisi hänen käytössään seuraavan yön ajan palkintona aiemmin päivällä suoritetusta lumiveistoskisasta.

BB-Anniina sai valita mukaansa talon kolmesta miehestä vain kaksi. Lopulta hän teki vaikean päätöksen ja suuntasi sviittiin BB-Tero ja BB-Jarmo seuranaan. Näin olleen BB-Johan joutui viettämään yönsä yksin makuuhuoneessa. Anniina perusteli valintaansa sillä, että Johan on päässyt sviittiin jo useita kertoja aiemminkin.

– No, mä käyn sitten savukkeella, syön ja juon oluen ja pesen hampaat ja istun tässä yksin, Johan valitteli.

Anniina kävi vielä ennen yläkertaan siirtymistään pyytämässä Johanilta anteeksi valintaansa. Mies toivotti sviittiin menijöille mukavaa yötä. Tämän jälkeen Johan ei kuitenkaan malttanut mennä nukkumaan vaan puuhasteli aikansa talon keittiössä ja tiskasi muiden muassa astioita.