BB-Tero oli julkkis jo ennen Big Brotheria

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty finaaliviikkoa nelistään, kun talossa ovat enää Tero, Johan, Anniina ja Jarmo. Jutunaiheet ovat olleet viikon alkupäivinä vähissä. BB-Tero kertoi muille asukkaille olleensa televisiosta tuttu julkkis jo ennen Big Brotheria.

Suomesta Saksaan muuttanut Tero oli vuonna 2004 todennut siskolleen, että Helsingissä pääsee televisioon kuka tahansa. Sisko oli sitten etsinyt miehelle sopivan ohjelman, jonne Tero sitten pääsikin mukaan ponnaripäisenä nuorena miehenä. Voittoreissu jäi kuitenkin haaveeksi.

– Tero oli tyttären ykkössuosikki, mutta äidin viimeinen valinta, BB-Johan komppasi Anniinan ja Jarmon naureskellessa paljastukselle.

BB-lähetysten 24/7-lähetyksen katsojille tieto ei kuitenkaan tullut enää uutena, sillä Tero kertoi asiasta Tuulille jo viime kuussa. BB-Tuuli ei ollut kuitenkaan kuullutkaan moisesta ohjelmasta. Tero totesi, että ihmiset olivat tunnistaneet hänet ohjelmassa vierailemisen jälkeen.

– Mie lähdin Saksaan ja tulin elokuun lopussa ja näin. Saman tien, kun menin baariin, niin mut tunnistettiin tiskillä. Ajattele, puolen tunnin ohjelmasta sellainen julkisuus! Mieti, mitä tämän ohjelman jälkeen, Tero totesi tuolloin Tuulille.