Menestysmusikaali Vuonna 85 lautapeliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Työväen Teatterin lavalla ennätyksellisiä yleisömääriä kerännyt Vuonna ’85 -musikaali on pohjana uudelle lautapelille. Pelin ovat suunnitelleet musikaalin käsikirjoittajat Heikki Syrjä ja Riku Suokas.

Lautapelissä asetutaan musikaalista tuttuihin hahmoihin ja suoritetaan nopan ja kohtalon eteen heittämiä tehtäviä. Pelin kulku on mielenkiintoinen ja vaihteleva, eikä se sovellu sisältönsä ja vaikeusasteensa puolesta ihan kaikkein nuorimmille pelaajille. Pelin ikäsuositus onkin 12 vuotta.

Peliä voi pelata sellainenkin, joka ei ole vielä musikaalia nähnyt. Tutut 80-luvun tamperelaismaisemat, paikat ja hahmot avautuvat pelin myötä niillekin, joille nämä maisemat eivät ole kotiseutua.

Eppu Normaalin, Juice Leskisen ja Popedan musiikkiin nojaava Vuonna ’85 -musikaali on hurmannut katsojat ja samoihin nostalgisiin tunnelmiin voi palata pian myös lautapelin muodossa.