Viimeinen viikkotehtävä onnistui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa riemu repesi äsken, kun Isoveli ilmoitti kauden viimeisen viikkotehtävän onnistuneen. Samalla asukkaiden viimeinen viikkobudjetti on hulppea, joten finalistit Anniina, Johan, Tero ja Jarmo alkoivat heti suunnitella bileitä.

BB-Jarmo on jo eilisestä saakka odottanut kovasti että saisi juotavakseen suuren määrän olutta. Eilen illalla hän haaveili 170 tölkillisestä, mutta aivan sellaista määrää hän tulee tuskin ainakaan vielä saamaan. Viikkotehtävän suorittaminen ei sujunut mieheltä kovin tyylikkäästi ja Jarmo loukkasikin rytäkässä jalkansa. Myös BB-Anniina kohtasi ongelmia erityisesti radan viimeisellä esteellä.

BB-Johan selvitti tänään taloon rakennetun tehtäväradan nopeimmin ja sai palkinnoksi PlayStation 3 -pelikonsolin. Muut asukkaat saavat nauttia tehtävän onnistumisesta muilla tavoilla. Tero ilmoittautui jo etukäteen kaupassa kävijäksi.