Teroa kiusoiteltiin Tuulin raskaudella

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa finalistien eilisissä juhlissa sivuttiin paljon seurustelua ja tulevaisuutta talon ulkopuolella. Osansa sai luonnollisesti myös BB-Tero, jolla oli seksisuhde talosta viime sunnuntaina häädetyn Tuulin kanssa.

Muu kolmikko piikitteli Teroa jälleen siitä, että siviilissä jo oleva Tuuli on mahdollisesti raskaana miehelle. He laskivat, että pariskunta harrasti seksiä ensimmäisen kerran 12 viikkoa sitten, joten Tuulin raskaus olisi mahdollisesti edennyt jo pitkälle.

– Miks mun ja Tuulin sängyssä oli koppuralakanat? Jos teillä ei ollut kumihuppua niin kaikkea voi tapahtua, BB-Anniina vihjaili Johanin ja Jarmon kompatessa häntä taustalla.

– Mä voisin kuvitella että susta ja Tuulista tulisi jotain tän talon seinien ulkopuolellakin, Anniina lisäsi.

Tero tyytyi kuitenkin vain tuhahtelemaan vihjauksille ja käänsi puheen omiin tulevaisuuden suunnitelmiinsa. Hän kertoi lähtevänsä mahdollisesti pian talosta pääsyn jälkeen Saksaan.

– Joo pitää kattoo. Mulla on hyvä se, että mä en tiedä jos mä lähden Saksaan aika pian tämän jälkeen. Mulla on elämä sielläkin. Kyllä minä siellä lähden käymään ainakin kylässä. Mulla on siellä paljon samalla mallilla kuin Suomessakin. Pitää kattoo et onko Suomessa mitään mikä menee sen ohi, Tero totesi.

– Siksi mulla on nyt aika jännä että jäänkö Suomeen vai starttaanko deutschlandiaan. Mitään sataprosenttista ei ole vielä. 50 prosentin mahdollisuudella olen kuitenkin Tampereelle ensi viikolla tulossa. Ensi viikolla mie tiän missä tulen asumaan tulevaisuudessa.

– Et sä muuta mihinkään Saksaan. Et sä ainakaan vielä ensi viikolla lähde. Sä lähdet vasta uudenvuoden jälkeen, Johan vaati.