Leijona hyökkäsi BB-talon saunaan ja paljuun – ahdisteli Anniinaa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat tällä kaudella omaksuneet jopa häiritsevän tehokkaasti oooOOOooo-sanan käyttämisen talossa. Isoveli on kieltänyt sen käytön, mutta kielto ei ole osoittautunut kovinkaan tehokkaaksi.

Big Brother jakoi kiellon rikkomisesta jo aiemmin tällä viikolla rangaistuksen Terolle ja Jarmolle, jotka passitettiin ulos jumppaamaan ja hokemaan oooOOOooo-sanaa. Sen käyttö on kuitenkin jatkunut, joten tänään kaikkia asukkaita rangaistiin aiheesta samanlaisella jumppahetkellä.

Rangaistuksen suorittamisen jälkeen asukkaita kohtasi yllätys, kun he saivat odottamattoman vieraan. Taloon saapui nimittäin aikaisemmillakin tuotantokausilla nähty leijona. Asukkaille oli lämmitetty sauna ja luonnollisesti myös leijona suuntasi lauteille. Kuumassa saunassa se otti paikan Anniinan vierestä ja ahdisteli neitokaista halailemalla, tönimällä ja kourimalla. Anniina tyytyi kirkumaan tyytyväisenä.

– Tää on vähän tuhmempi kuin meidän Sackboy, BB-Anniina totesi.

Asukkaiden suunnatessa paljuun leijona liittyi yllättäen joukon jatkoksi massiivisesta koostaan huolimatta. Asukkaat taputtivat innoissaan käsiään ja totesivat, että leijonat osaavat sittenkin uida. Edellisinä vuosina leijonan roolissa on nähty aikaisempien vuosien voittajia ja nyt asukkaat epäilevätkin, että puvun alla on viime vuonna kisan voittanut BB-Sauli.