BB-Anniina on Big Brother 2008 voittaja!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa yli kolmen kuukauden tiivistunnelmainen urakka on päättynyt, kun tänään nähtiin 97 päivän jälkeen kilpailun finaalilähetys. Finaalinelikossa olivat mukana Johan, Tero, Anniina ja Jarmo.

Ensimmäisenä finalistina häädettiin BB-Jarmo ja toisena BB-Johan. Näin ollen finaalikaksikoksi taloon jäivät lopputulosta jännittämään BB-Anniina ja BB-Tero. Heistä Anniina oli ollut lähes koko finaalilähetyksen ajan äänestyksen ykkösenä. Voittajaksi selvisi lopulta jännittävien vaiheiden kautta BB-Anniina.

Big Brother -kilpailun voittajanä hän saa palkinnokseen 50.000 euroa. Anniina purskahti välittömästi itkuun tajutessaan, että on voittanut kilpailun ja suuren rahapalkinnon.

– En mä usko tätä, Anniina sai sanotuksi talosta poistuvalle Terolle.

– Mitä ihmettä. Ei tää oo todellista, hän ihmetteli.