BB-Anniina on pian 50.000 euroa rikkaampi? Johan ja Jarmo ulos.

Big Brother · Stara.fi

Näillä hetkillä päättyvä Suomen Big Brother 2008 -tuotantokausi on kääntymässä Anniinan voitoksi. Hän on johtanut äänestystä lähes koko finaalilähetyksen ajan ja nyt äänestys on päättynyt. Lopputulos selviää kuitenkin vasta hetken kuluttua.

Asukkaat odottavat parhaillaan tuloksia talossa jännittyneissä tunnelmissa. Ensimmäiset tulokset julkistettiinkin heti äänestyksen päättymisen jälkeen. Ensimmäisenä finalistina talosta häädettiin Jarmo, joka sijoittui siten Big Brother -kilpailussa neljänneksi.

Toisena finalistina häädettiin BB-Johan, joka oli Afrikan matkansa aikana ja jälkeen selkein ennakkosuosikki voittajaksi. Sen jälkeen ehti kuitenkin tapahtua paljon ja mies sijoittui kilpailussa lopulta kolmanneksi.