BB-Jarmo murtui kyyneliin musiikista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen tämän tuotantokauden viimeistä iltaa. Toissailtaiset päätösbileet olivat varsin laimeat, joten eiliseen iltaan oli ladattu paljon tunteita. Yllättäen tunteikkaimmin illan otti BB-Jarmo.

Eilisen päivän ja illan aikana talossa raikasi asukkaiden iloksi monia koti- ja ulkomaisia tuttuja hittejä. Lopulta talossa kuuntiin kuitenkin myös saksalaisen Scorpions-yhtyeen klassikko Still Loving You ja Frank Sinaran legendaarinen My Way. Erityisesti Jarmo otti ensin mainitun kappaleen raskaasti.

Koti-ikävästä jo pidempään kärsinyt BB-Jarmo murtui slovarin aikana kyyneliin ja alkoi itkeä lohduttomasti. Kappaleen jälkeen Jarmo suuntasi suoraan makuuhuoneeseen, josta hän palasi pian takaisin kommentoimatta kappaletta mitenkään.

Jarmon lisäksi myös BB-Anniina, BB-Tero ja BB-Johan olivat tunteikkaalla päällä kauden viimeisenä iltana. Ansku ja Johan halailivat toisiaan Scorpionsin kappaleen tahdissa, kun Tero oli puolestaan omissa oloissaan terassilla.