Äänentoisto myöhässä – Madonna perui keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Madonna on joutunut perumaan parhaillaan käynnissä olevan maailmankiertueensa ensimmäisen konsertin Argentiinassa. Kyseessä oli ensimmäinen neljästä esiintymisestä Buenos Airesissa.

River Plate -stadionin edustajien mukaan ilmoitus keikan peruuntumisesta tuli konsertit järjestäneeltä Time 4 Fun -tuotantoyhtiöltä. Samalla ilmoitettiin kuitenkin, että tilalle järjestetään korvaava konsertti mahdollisesti jo ensi maanantaina. Kolme muuta konserttia nähdään normaalisti tänään torstaina sekä ensi lauantaina ja sunnuntaina.

Paikalliset televisiokanavat ovat uutisoineet, että peruuntumisen syynä ovat logistiset ongelmat. Kiertuekaluston äänentoisto ei ehtinyt ajoissa keikkapaikalle rakentamista varten, koska niitä kuljettaneet lennot olivat pahasti myöhässä. Tuotantoyhtiö ei suostunut kommentoimaan tapausta uutistoimisto AP:lle.

Etelä-Amerikan osuus Sticky & Sweet -kiertueesta käynnistyi viime viikolla Meksikosta ja turnee jatkuu seuraavaksi Chileen ja Brasiliaan. Taannoin parilla keikalla nähtiin yllättäen esiintymässä myös Britney Spears ja Justin Timberlake. Lontoon Webleyn stadionin konsertista Madonna sai jättisakot, koska keikka loppui 13 minuuttia liian myöhään.