BB-Henna rinnat paljaana yökerhossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -asukkaat viettivät eilen railakasta iltaa Tampereella. Vahvasti juhlatuulella olleet tuoreet julkkikset joutuivat illan aikana myös evakuoitaviksi, kun savukone aiheutti ravintolassa palohälytyksen.

BB-Henna odotteli ulkona pakkasessa palokuntaa ja ravintolaan takaisin pääsemistä erittäin vaisuna, mutta takaisin sisään päästyään hänenkin juhlatunnelmansa nousi huomattavasti. Baaritiskillä Henna sekä BB-Jarmo ja BB-Minna innostuivat vaihtamaan keskenään nimikirjoituksia.

Ympärillä parveilevista toimittajista ja kuvaajista huolimatta nimikirjoituksia kirjoiteltiin myös tavallista intiimimpiin ruumiinosiin. Jarmo otti naisten nimikirjoitukset luonnollisesti pakaroihinsa, kun naiset puolestaan halusivat Jarmon nimikirjoitukset rintoihinsa.

Henna ei juuri kainostellut, vaan paljasti koko rintansa nimikirjoituksia varten. Katso video tilanteesta tästä! Tämän jälkeen meno rauhoittui hieman, kun ravintolan järjestysmies kävi huomauttamassa BB-julkkiksille, ettei ravintolassa ole asiallista paljastella.