StaraVideo 114 – BB-Henna paljastelee

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä ollaan mukana Big Brother -asukkaiden kokoontumisbileissä Tampereella. Juhlimisen hetkeksi keskeyttäneen palohälytyksen jälkeen tunnelma oli nopeasti taas nousussa. BB-Henna, BB-Jarmo ja BB-Minna innostuivat jakamaan toisilleen nimikirjoituksia baaritiskillä.

Ympärillä pyörineistä toimittajista ja kuvaajista huolimatta Jarmo paljastaa takapuolensa nimikirjoituksia varten ja Henna paljastaa puolestaan rohkeasti rintansa. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta bileraportista.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.