Tuliko Madonnan laulu nauhalta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Madonna on parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueensa merkeissä Etelä-Amerikassa. Eilen hän esiintyi täydelle stadionilliselle Riossa, Brasiliassa. Siellä liukas lava kuitenkin yllätti artistin.

Madonna oli parhaillaan laulamassa She’s Not Me -hittiään ja kävelemässä lavan takaosasta yleisömeren keskelle kurottavalla catwalkilla, kun hän liukastui kesken laulamisen ja kaatui maahan. Mustaan nahka-asuun ja kirkkaanpunaisiin shortseihin pukeutunut viisikymppinen artisti jatkoi kuitenkin laulamista keskeytyksettä myös kaaduttuaan. Poppari makasi maassa muutaman sekunnin ennen kuin pyörähti ylös edelleen laulaen.

Video on aiheuttanut kaatumisen lisäksi keskustelua myös Madonnan live-esiintymisestä, sillä hänen lauluunsa ei tullut minkäänlaista säröä tai taukoa kaatumisensa aikana. Tämä antaa kaksi mahdollisuutta; joko Madonna on äärimmäisen taitava ja rutinoitunut laulaja tai hänen osuutensa tulee kertosäkeessä pääosin nauhalta.

Videon perusteella jälkimmäinen vaihtoehto vaikuttaa todennäköiseltä. Kertosäkeen taustalaulun tuleminen nauhalta ei ole konserteissa kovinkaan harvinaista, mutta se tekee kuitenkin pienen särön supertähden imagoon. Muodosta oma mielipiteesi asiasta tämän videon perusteella.