Maailmankirjat sekaisin? Madonna floppasi pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman kärkinimien listamenestykset joulun alla ovat yllättäneet monet. Supertähti Madonna on tehnyt uudella singlellään koko uransa pohjat, kun Britney Spears puolestaan komeilee listaykkösenä ympäri maailmaa.

Madonnan uusi Miles Away -single on saanut hyvin radiosoittoa, mutta myyntilistoilla se on ollut paha floppi. Single onkin nyt saanut Britanniassa ja Yhdysvalloissa heikomman listasijoituksen kuin yksikään hänen aikaisemmista singleistään.

Madonnan ex-miehestä Guy Ritchiestä kertova kappale nousi parhaimmillaan vain singlelistan sijalle 39 ja seuraavalla viikolla sijoitus oli jo 68. Tämän jälkeen se ei mahtunut sadan joukkoon. Kyseessä on Madonnan uran ensimmäinen single, joka ei noussut lainkaan Top 20 -listalle. Yhdysvalloissa single oli parhaimmillaan sijalla 99.

Samaan aikaan uransa allonpohjassa viimeiset kaksi vuotta elänyt Britney Spears on palannut popin kuningattareksi vallaten uudella Circus-albumillaan ja Womanizer-singlellään listojen ykköspaikkoja ympäri maailmaa.