Alicia Keys bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-artisti Alicia Keys on harvemmin nähty viihdelehtien sivuilla paljastavissa kuvissa tai negatiivisissa otsikoissa, sillä kaunotar on pitänyt matalaa profiilia kaikenlaisesta skandaalijulkisuudesta.

Häntä ei ole usein nähty myöskään bikineissä, sillä aikaisemmilla kerroilla tähden vartalosta annettiin jonkin verran kritiikkiä lehtien sivuilla. Tälläkään kertaa kyse ei ole paljastuskuvista, vaan supertähti on kuvattu viettämässä aurinkoista lomaa bikineihin sonnustautuneena.

Australiassa parhaillaan lomaileva Alicia Keys nautti sikäläisestä kesäsäästä hotellin uima-altaalla mustissa bikineissä. Seuranaan hänellä naispuolinen ystävä. Nälkään parivaljakko ei ollut ainakaan kuolemassa, sillä hotellin tarjoilijat toivat heille oman seisovan pöydän aurinkotuolien viereen. Katso kuvat tästä!

Musiikkiurallaan Alicia Keys on menestynyt viime aikoina upeasti. Hänen As I Am -albuminsa oli valtava menestys ja kuluneeseen vuoteen kuului myös Jack Whiten kanssa toteutettu yhteisprojekti. Tähdet työstivät tunnusmusiikin uuteen James Bond -elokuvaan Quantum Of Solace sen jälkeen, kun Amy Winehouse oli iskenyt hanskat tiskiin projektin suhteen.