Madonna pokasi komean brassimallin, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna erosi taannoin elokuvaohjaaja Guy Ritchiestä pitkän avioliiton jälkeen. Sittemmin Ritchien kainalossa on nähty uusi kaunotar, mutta nyt myös Madonnan huhutaan löytäneen itselleen uutta miesseuraa.

Amerikkalaislehdistön mukaan Madonna on viettänyt viime päivinä aikaa Jesus Luz -nimisen brasilialaisen supermallin kanssa. Jesus ja Madonna tapasivat toisensa popparin ollessa Brasilian Rio De Janeirossa kuvaamassa materiaalia W-aikakauslehteen, Daily Mail uutisoi. Lehden saamien tietojen mukaan Madonna ei jättänyt lainkaan epäselväksi sitä, että hän oli kiinnostunut supermallista myös henkilökohtaisella tasolla.

Madonna kutsui tapaamansa miehen mukaan maailmankiertueelleen sen jatkuessa Etelä-Amerikassa. Paikallisen Glamurama-julkaisun mukaan ”kaikki tietävät, että he tapailevat toisiaan ilman sitoumuksia”. Madonnan kerrotaan seurustelleen jo muutaman kuukauden ajan amerikkalaisen baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa. Katso miehen kuva tästä!