Ruotsalaistähti Darin julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Darin julkaisee neljännen studiolevynsä Suomessa 4. helmikuuta. Uuden levyn nimi on Flashback ja sitä on ollut työstämässä nimekäs tuottajakaarti.

Levyn teossa on ollut mukana liuta tunnettuja tuottajia, kuten Red One, joka on tuottanut myös Akonia ja Michael Jacksonia. Darin osallistui myös itse kappaleiden tekoon ja sanoituksiin aiempia levyjä aktiivisemmin. Albumin ensimmäinen singlejulkaisu on Ruotsissa kultaa myynyt Breathing Your Love -niminen duetto suositun amerikkalaisen r&b-laulaja Kat DeLunan kanssa.

– Tämä kuulostaa minulta! Albumi edustaa minua ja minusta tuntuu, että olen löytänyt oman tyylini, jota voin jatkaa ja kehittää jatkossa. Rakastan hittejä! Mielestäni ei tarvitse hakea erilaisuutta, vaan musiikin on tärkeämpää kuulostaa tuoreelta ja uudelta, mutta samalla myös hitiltä, Darin kertoo.

17-vuotiaana Ruotsin Idols-kilpailussa toiseksi tullut Darin on noussut nopeasti yhdeksi Ruotsin suosituimmista teinitähdistä. 21-vuotiaana hän oli jo kokenut sekä saavuttanut enemmän kuin moni artisti koko uransa aikana: kolme kultalevyä ja platinalevy, useita kiertueita, Grammis-palkinto.