Take That pettyi raskaasti Brit-ehdokkuuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman menestyneimmistä poikabändeistä, Take That, on jälleen jäänyt muiden artistien ja yhtyeiden jalkoihin Brit Awards -palkintogaalan ehdokkuuksia jaettaessa.

Onnistuneen paluun tehnyt poikabändi sai ainoastaan yhden ehdokkuuden, vuoden brittiyhtye-sarjassa. Bändin jäsenet olivat pettyneitä saatuaan vain yhden ehdokkuuden. Eniten ehdokkuuksia kahmivat Coldplay ja Duffy, jotka molemmat saivat neljä ehdokkuutta.

Duffy on ehdolla Parhaan levyn, Parhaan singleykkösen, Parhaan naispopparin ja Parhaan läpimurron sarjoissa. Coldplay on Duffyn kanssa ehdolla Parhaan albumin ja Parhaan singlen sarjoissa. Lisäksi Coldplay on ehdolla Parhaan live-yhtyeen ja Parhaan yhtyeen sarjoissa. Pystit jaetaan 18. helmikuuta Lontoossa.