Lily Allen paljasti: Lesboseksiä kaksosten kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisista syistä viihdelehtien otsikoissa paistatellut poptähti Lily Allen on jälleen tehnyt paljastuksia yksityiselämästään. Räväkkä neitokainen on nyt valottanut hieman seksikokemuksiaan.

23-vuotias Lily Allen paljasti tuoreessa The Gay Times -lehden haastattelussa harrastaneensa lesboseksiä kaksostyttöjen kanssa. Neitokaisten keskinäinen ryhmäseksisessio järjestettiin Allenin ystävän kodissa San Diegossa, Yhdysvalloissa. Tapauksesta avoimesti puhunut poppari paljasti ensin hoidelleensa itsensä ja keskittyneensä sen jälkeen kaksosiin.

– Olin sohvalla ja hoitelin heidät molemmat. Lisäksi tanssin ja esittelin takamustani. Se oli ainoa kerta, mutta näen usein unia lesboseksistä, Lily kertoi brittiläiselle GT-lehdelle.

Eilen viihdelehdissä uutisoitiin kuinka Allen paljasti joutuneensa taannoin mielisairaalaan masennuttuaan vakavasti keskenmenon ja sitä seuranneen ihmissuhteen päättymisen takia.

– Olin hullujenhuoneella, psykiatrisella klinikalla. Viivyin siellä kolme viikkoa. Olin hyvin masentunut keskenmenostani ja jotenkin kadotin otteeni elämään. Se oli aika ikävää aikaa, Allen kertoo vuoden takaisesta elämästään Daily Telegraph -julkaisulle.