Lily Allen selätti Lady GaGan ja paljasteli homoklubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on parhaillaan kovassa nosteessa uuden It’s Not Me, It’s You -levynsä myötä. Hänet nähtiin toissapäivänä esittämässä uusia kappaleitaan lontoolaisella G-A-Y -homoklubilla, jossa räväkkä neitokainen päätti esitellä pakaroitaan villiintyneelle yleisölle.

23-vuotias poppari esiintyi tapansa mukaan muutenkin paljastavassa asussa, mutta esityksen aikana hän päätti nostaa asunsa helmaa. Katso kuvat tästä. Lily Allen menestyy parhaillaan myös muualla kuin viihdelehtien sivuilla, sillä hän päätti sunnuntaina Lady GaGan kolme viikkoa jatkuneen putken Britannian singlelistan ykkösenä.

Lady GaGa joutui Just Dance -hitillään antamaan tilaa Allenin levyn uudelle The Fear -hitille, joka nousi suoraan brittilistan ykköseksi. Lily oli samalla koko kärkikymmenikön ainoa uusi tulokas.

Uusimmat