Keira Knightley yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Keira Knightley nähdään pian Domino-elokuvansa Blu-ray -versiolla rohkeasti yläosattomissa. Näyttelijän sekä vuonna 2005 valmistuneen elokuvan fanit voivat nyt ihastella molempia tarkemmalla kuvanlaadulla.

Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Keira Knightley nähdään yläosattomissa ulkona tapahtuvassa seksikohtauksessa. Supertähti on myöntänyt, että hänen rintavarustustaan on suurennettu esimerkiksi elokuvajulisteisiin, mutta tällä kertaa hänet nähdään luonnollisena. Katso kuvat tästä!

Viime aikoina Keira on ollut otsikoissa myös laihtumisensa takia. Uusimman The Duchess -elokuvansa ensi-illassa Kanadassa kuvattu näyttelijä näytti sairaalloisen laihalta. Aikaisemmin mediassa Knightley on todennut haluavansa isommat rinnat, mutta olevansa luonnostaan vartaloltaan poikamainen.

Kanadassa olkaimettomaan iltapukuun pukeutunut tähti näytti kadottaneen vähäisetkin muotonsa, sillä naisen luiseva ylävartalo näytti entistä litteämmältä. Kuvia hoikasta Knightleysta voi käydä katsomassa The Daily Mail -julkaisun nettisivuilta tästä!