Katy Perry haukkui rokkarirakkaansa: ”Naiset älkää koskeko!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpien poptähtien joukkoon raketin lailla noussut Katy Perry erosi taannoin poikaystävästään, Gym Class Heroes -yhtyeen Travis McCoysta. Nyt poppari varoittelee muita naisia koskemasta mieheen.

Viihdelehtien palstoilla paljastavien asujensa puolesta alati keikistelevälle Katy Perrylle on mitä ilmeisimmin jäänyt suhteesta jotain hampaankoloon, sillä hän haukkui ex-poikaystävänsä konsertissaan Los Angelesin Wiltern-teatterissa.

– Tytöt, jos olette joskus tapailleet poikaa – erityisesti Gym Class Heroes -yhtyeen laulajaa – älä tee sitä uudelleen! Pojilla pitäisi olla sydän. Tiedättekö mitä tarkoitan? Jotkut pojat haluavat vain maidon, mutta eivät halua ostaa sitä varten omaa lehmää, Katy Perry sivalsi.

Ensi viikolla Katy Perry esiintyy Hello Katy -nimisellä kiertueellaan muiden muassa Las Vegasissa.

Uusimmat