Stara myymälävaras

Ohhoh!

79-vuotias myymälävaras jäänyt 39 kertaa kiinni – näpistelee koska on pitkästynyt

Myymälävarkaat ovat usein nuoria, joilla ei ole varaa ostaa kaupasta asioita, joita he haluaisivat tai tarvitsisivat. Osa näpistelijöistä voi viedä kaupasta tavaraa myös sen vuoksi, että he pitävät varastamisen tuomasta jännityksestä. Eräs isoisoäiti on nyt myöntänyt näpistelevänsä vain siksi, että hän on tylsistynyt.

June Humphreys jäi näpistelemisestä jo 39 kerran kiinni ja sai jälleen tuomion, joka ei vieläkään ollut vankeutta. 79-vuotias myymälävaras selvisi rötöksestään jälleen sakoilla, vaikka ne eivät taidakaan onnistua pitämään naista laillisilla teillä.

Mirror-lehden mukaan Humphreysilla on jo sellainen rikosrekisteri, jonka perusteella hänen voisi kuvitella olevan teini-ikäinen huumeaddikti. Vanhus on kertonut näpistelevänsä yksinkertaisesti siitä syystä, että hän on niin pitkästynyt. Humphreys on näpistellyt nyt neljän vuoden ajan, koska hänellä ei ole tekemistä ja hän haluaisi pois kotikaupungistaan Crewesta.

Viihdeuutiset

Mies piilotti varastetut sälekaihtimet takkiinsa – ei ihan nappisuoritus!

Iso-Britannian Northhamptonin poliisit etsivät miestä, jonka epäillään varastaneen sälekaihtimet kaupasta sunnuntaina. Valvontakameran miehestä ottama kuva on herättänyt runsaasti hilpeyttä internetin käyttäjien keskuudessa.

Poliisin mukaan kaupan työntekijät huomasivat miehen poistuneen kaupasta maksamatta mukanaan olleita sälekaihtimia. Varas yritti mitä ilmeisimmin piilottaa saalistaan takkinsa sisään.

Kaihtimien piilottaminen ei kuitenkaan onnistunut erityisen mallikkaasti, kuten Twitterin Northants Police -tilillä jaetusta valvontakameran kuvasta ilmenee. Otoksesta tuli nopeasti naurun aihe Twitterissä, ja sitä on jaettu yli kymmenen tuhatta kertaa.