Mihin jäivät housusi, Lily Allen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Lily Allen on viime aikoina pyrkinyt markkinoimaan uutta levyään poseeraamalla julkisesti toinen toistaan erikoisimmissa asuissa ja päätymällä siten viihdelehtien otsikoihin. Hän on jälleen kerran onnistunut tavoitteessaan.

23-vuotias Lily Allen nähtiin toissailtana jäätävän kylmässä New Yorkissa, mutta brittineitokainen ei osannut pukeutua sään edellyttämällä tavalla. Lämpötila lähenteli pakkasta, mutta siitä huolimatta Lily Allen oli unohtanut housut kotiinsa ja suuntasi kaupungin yöelämään ilman takkia pelkässä paidassa. Katso kuvat tästä!

Kuvien perusteella Lily oli kylmissään, joten neitokainen ymmärsi luultavasti itsekin, että talvelle pitäisi pukeutua kelin mukaisesti. Muutenkin Allenin tyyli oli Rolex-kelloineen ja Chanel-laukkuineen jotain glamourin ja goottityylin välimaastosta, eli ei kovin onnistunut valinta.

Allenin 100.000 dollarin vaatebudjetista olisi ehkä aiheellista lohkaista pieni osuus stylistin palkkaan. Äskettäin hän itsekin totesi kanadalaisen radioaseman haastattelussa, ettei ole kiinnostunut muodista vaan käytännöllisyydestä.

– En tunne itseäni seksikkääksi. Pidän vaatteita vain siksi, että ne pitävät minut lämpimänä.

Uusimmat