Katy Perry, Wasted Space, Las Vegas, 14.2.2009

Galleria · Stara.fi

Popmaailman supertähdeksi viime vuoden aikana noussut räväkkä laulaja Katy Perry esiintyi ystävänpäivän iltana Las Vegasissa sijaisevan Hard Rock -hotellin Wasted Space -klubilla. Stara oli mukana keikalla.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu poptähti ei pettänyt yleisöä tälläkään kertaa, vaan hän nousi pienen ja intiimin rock-klubin lavalle tuttuun tapaansa näyttävään ja varsin paljastavaan asuun verhoutuneena. Perryn asu oli kuin yhdistelmä balettitanssijan asua ja uimapukua. Supertähti esitteli keikalla pariinkin otteeseen myös timmiä takapuoltaan. Katso Staran kuvat alta.

Keikan yleisössä oli mukana myös Paris Hiltonin ex-poikaystävä Benji Madden, jonka seurassa Katy Perry suuntasi keikkansa jatkoille Palazzo-hotellissa sijaitsevaan Lavo-ravintolaan. Katy Perry on parhaillaan Hello Katy -kiertueellaan. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti I Kissed A Girl ja Suomen Idols-kisassakin kuultu Hot’n’Cold.