Lily Allen ei osaa pitää nänniään piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta It’s Not Me, It’s You -albumiaan parhaillaan kaikin keinoin amerikkalaisille markkinoiva brittipoppari Lily Allen on esitellyt lukuisia kertoja rintojaan ja kolmatta nänniään. Nyt hän on tehnyt jälkimmäisestä albuminsa varsinaisen markkinointivaltin.

23-vuotias Lily Allen on esitellyt kolmatta nänniään toistuvasti erilaisissa tilaisuuksissa ja televisioesiintymisissä. Tällä kertaa vuorossa oli Bahamalla järjestetty Z100’s Party Plane On Paradise Island -tapahtuma, jossa juontaja Elvis Duran sai Lilyn nostamaan mekkoaan ja esittelemään luonnonoikkuaan. Samalla Lily tuli paljastaneeksi myös alushousunsa. Katso kuvat tästä.

– Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut albumia listaykkösenä Britanniassa saati Yhdysvalloissa, joten tämä kaikki on hiukan hullua. En ole koskaan anellut ketään ostamaan levyäni, mutta nyt teen sen. Tämä on elämäni ainoa kerta, kun se voisi toteutua minulle, Lily Allen kertoi.

Samassa tilaisuudessa olivat vieraina myös Jessica Simpsonin ex-mies Nick Lachey ja poptähti Kelly Clarkson, jotka molemmat pitivät vaatteensa yllään.

Uusimmat