Lily Allen, Rihanna ja Lindsay Lohan lanseerasivat uuden trendin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin poptähtiin lukeutuvat Rihanna ja Lily Allen ovat molemmat tatuoineet etusormeensa enemmän tai vähemmän pysyvästi tunnuksen, jonka avulla he voivat hiljentää miehet hetkessä. Ellei mies sitten ole Chris Brown.

Ensin Rihanna otti sormeensa tatuoinnin ”Shhh…” ja myöhemmin Lindsay Lohan ja Lily Allen seurasivat perässä täysin samanlaisella tatuoinnilla. Lily esitteli kuvan tatuoinnistaan Twitter-sivullaan. Hän ei tosin kertonut onko kyseessä oikea tatuointi vain esimerkiksi ohimenevä henna-tatuointi. Katso kuvat Rihannan ja Lilyn sormien tatuoinneista tästä ja Lindsayn tatuoinnista tästä.

Lily Allenin ja Lindsay Lohanin tatuoinnit ilmestyivät heidän sormiinsa sen jälkeen, kun julkkikset olivat viettäneet railakkaan bileillan yhdessä. Neitokaiset viettivät iltaansa muiden muassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan Chateau Marmont -hotellin baarissa, jonne he saapuivat näyttävästi luksus-Bentleyllä. Myöhemmin samana yönä heidät bongattiin samalla kadulla sijatsevasta Shamrock Tattoo -liikkeestä.

Uusimmat