Timo Kotipelto Staralle: ”Rankka tauti pelotti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stratovarius-yhtyeen kanssa jälleen yhdistynyt ja bändin 21. toukokuuta julkaistavalla uudella Polaris-albumilla mukana oleva Timo Kotipelto kisaa ensi sunnuntaina lappajärveläisten kanssa Kuorosota-ohjelman finaalissa.

Alkanut vuosi ei ole kuitenkaan sujunut laulajalta aivan odotusten mukaan, sillä vakava sairaus pysäytti hänet tammikuun lopussa hieman ennen ohjelman kuvausten alkua. Stara tapasi Kotipellon, joka kertoi haastattelussa tunnelmistaan sairaudesta.

– Sairastuin keuhkokuumeeseen, jonka vuoksi jouduin pariksi päiväksi sairaalaankin. Täytyy myöntää, että olin pari ensimmäistä televisiolähetystä melkoisen pihalla, mutta onneksi kuoro tiesi mitä teki, Kotipelto kertoi Staralle.

– Kyllähän rankka tauti samalla myös pelotti ja koko ajan oli olemassa jälkitautien mahdollisuus. Onneksi tuona aikana ei ollut varsinaisia laulukeikkoja, sillä niiden läpivieminen olisi ollut mahdottomuus.

Stratovariuksen keikat käynnistyvät 15. toukokuuta Englannista, minkä jälkeen yhtye esiintyy toukokuun aikana myös muun muassa Venäjällä.

Uusimmat