Timo Kotipelto: ”Kuorosodan voittorahat nuorten treenikämppään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stratovarius-yhtyeen kanssa jälleen yhdistynyt ja bändin 21. toukokuuta julkaistavalla uudella Polaris-albumilla mukana oleva Timo Kotipelto kisaa ensi sunnuntaina lappajärveläisten kanssa Kuorosota-ohjelman finaalissa. Mahdollisille voittorahoille on jo mietitty käyttöä.

Parhaillaan meneillään oleva finaaliviikko on Kotipellolle todella kiireinen. Mies saapui muun kuoron kanssa Lahdesta Lappajärvelle maanantaina aamuyöstä. Saman päivän iltana oli kuorotreenit, joiden jälkeen suunta vei Seinäjoen rautatieasemalle ja sieltä junalla Helsinkiin Stratovariuksen uuden videon kuvauksiin ja sieltä takaisin Lappajärvelle.

– Onhan tämä melkoista pyöritystä, mutta silti hauskaa. Jos sunnuntaina lohkeaa finaalin voitto, niin 40.000 euron palkintorahoille on varmasti käyttöä Lappajärvellä. Haluankin kohdistaa summasta suurimman osan kunnon treenikämpän saamiseen nuorille bändeille, Timo Kotipelto lupasi Staran haastattelussa.

– Osan rahoista haluan käyttää pesämunaksi musiikkileiritoiminnan perustamiseen paikkakunnalle ja osan suuntaan paikallisen urheiluseuran nuorisotyöhön.

Kuorosota-ohjelman kaksituntinen finaalilähetys nähdään Nelosella sunnuntaina 1. maaliskuuta kello 19.00 alkaen. Lappajärveläisten ja Kotipellon vastassa ovat Espoolaiset ja Egotrippi-yhtyeen Mikki.

Uusimmat