Madonnan Tallinnan keikan lippuja myyntiin myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megatähti Madonna konsertoi Tallinnan Laululavalla tiistaina 4. elokuuta. Virolaisen BDG:n ja Live Nation Finlandin yhteistuotantona järjestämän Tallinnan konsertin 70.000 lipusta 8.000 kappaletta tulee myyntiin Suomessa.

Lipunmyynti alkaa tämän viikon torstaina 5. maaliskuuta Lippupisteen nettisivuilla www.lippu.fi kello 10.00. Odotettavissa olevan ennätyskysynnän vuoksi ostorajoitukseksi on asetettu 6 lippua per asiakas.

Madonnan konsertti Tallinnan Laululavalla on jatkoa viime vuonna alkaneelle Sticky & Sweet -kiertueelle, joka on jo nyt historian tuottavin sooloartistin kiertue. Kiertue ulottuu 6. elokuuta myös Helsingin Jätkäsaareen, jonka Madonna-konsertti on jo loppuunmyyty. Suomen keikan lipunmyynti meni äskettäin monin tavoin poskelleen, kun Lippupisteen järjestelmät eivät kestäneet kuormitusta ja lipunmyynnistä syntyi todellinen kaaos.

Kiertueen lämmittelijänä nähdään brittiläinen Paul Oakenfold, joka on yksi modernin klubikulttuurin tärkeimpiä nimiä. Oakenfoldin tuorein levy Pop Killer julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.