Michael Jacksonin jättikeikoista 80 miljoonan vakuutus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Michael Jackson vahvisti tällä viikolla tekevänsä ensi kesänä yhteensä kymmenen konserttia Lontoon O2 Arenalla. 50-vuotiaan ja huhujen mukaan paljon sairastelleen tähden kykyä esiintyä on kuitenkin julkisesti epäilty.

Konsertit järjestävä tuotantoyhtiö AEGLive onkin ottanut varman päälle ja hankkinut 80 miljoonan punnan vakuutuksen siltä varalta, että Michael Jackson ei kykenisikään tekemään kaikkia konsertteja. Daily Mail -lehden mukaan yhtiö joutuisi maksamaan tästä vakuutuksesta peräti neljä miljoonaa puntaa, joten myös vakuutusyhtiö epäilee tähden kykyä kymmeneen keikkaan.

Epäilyksille on myös aihetta, sillä viime aikoina on liikkunut hurjia huhuja tähden terveydentilasta. Huhuja vahvistavat myös valokuvat, joissa Jacksonia kuljetetaan pyörätuolissa sekä kolmen vuoden takainen WMA-gaalan esiintyminen, jossa Jacko poistui lavalta kesken esiintymisen.

Tuotantoyhtiön mukaan Michael Jackson on kuitenkin läpäissyt kirkkaasti vakuutusta varten suoritetun lääkärintarkastuksen.

Mikäli Lontoon keikkojen jälkeen ryhdytään tekemään vielä maailmankiertuetta, nousee vakuutussumma 280 miljoonaan puntaan, eli noin 310 miljoonaan euroon. Tämä on kiertueen arvioitu tuotto, eli sen odotetaan olevan selvästi Madonnan Sticky & Sweet-kiertuetta tuottoisampi.