Britneyn kiertueella huumeongelma – tanssijoille potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan puolentoista kuukauden Circus-kiertueellaan, joka on sujunut pääosin hienosti. Turneella on kuitenkin tapahtunut myös yllättäviä seikkoja esimerkiksi supertähden asusteiden suhteen.

Nyt ongelmia on ollut myös lavan takana. Alkuviikon lastensa kanssa Miamissa lomailleen Britneyn isä on nyt joutunut käyttämään kovia otteita saatuaan tietää, että konsertin taustatanssijat ovat käyttäneet huumeita.

Kolme tanssijaa jäi yllätystesteissä kiinni kielletyistä aineista ja Spearsin Jamie-isä joutui antamaan heille välittömästi potkut. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan isä haluaa pitää tyttärensä kaukana huumeista ja huumeiden käyttäjistä. Huumetestien mahdollisuudesta on sovittu jo tanssijoiden työsopimuksissa.

Kovin suurta lovea kolme erotettua tanssijaa eivät esitykseen tehneet, sillä tanssijoita on mukana yhteensä noin viisikymmentä. Parin päivän lomailun jälkeen Britney nousee tänään iltapäivällä Suomen aikaa – eli aivan näillä hetkillä – lavalle New Yorkissa.