Johanna Tukiainen: ”Minut yritettiin murhata!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on parhaillaan siskonsa Julian kanssa Miamissa, josta käsin hän on nyt kirjoittanut blogiaan Seiskan verkkosivuille. Tukiainen kertoo tuoreessa kirjoituksessaan joutuneensa murhayrityksen kohteeksi sairaalassa.

Tekstiviestijulkkis oli taannoin pitkään sairaalassa Afrikasta saamansa vakavan malariatartunnan takia. Tukiaisen mukaan hänet yritettiin murhata Auroran sairaalassa Helsingissä sen jälkeen, kun hänen keuhkonsa oli ensin saatu kuntoon Meilahden sairaalan teho-osastolla.

– Joku tuntematon henkilö, jota koskaan ei selvitetty, laittoi tuntemattomaksi jäänyttä ainetta kanyyliini sairaalassa. Lääkärit epailivät sen olevan joko huumetta tai myrkkyä. Minulla oli molemmissa ranteissa tippaletkut. Kanyylin pohjalla oli valkoista ainetta. Sairaanhoitaja heitti sen pois kuten myös kaiken muun todistusaineiston, Johanna Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissa.

Kohublondi kertoo myös, että hänen isänsä mukaan ainetta oli kanyyliin laittanut joku asiansa osaava ihminen ja mahdollisesti jopa joku sairaalan henkilökunnasta. Blogissa esitetyt syytteet ovat siten varsin vakavia. Tukiainen ei kuitenkaan koskaan tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta.

– Lääkärit, jotka tapasin jälkeenpäin, edelleen ihmettelivät asiaa, mutta se jäi kokonaan selvittämättä. Olisin halunnut tehdä asiasta rikosilmoituksen, mutta kaikki todistusaineisto oli heitetty menemään. Lääkärit eivät osanneet selittää vierasta ainetta kanyylissa, Tukiainen kirjoitti.