Tiskijukat ja artistit kokoontuvat sunnuntaina Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tiskijukat ja artistit kokoontuvat sunnuntaina 15. maaliskuuta Tampereella kolmatta kertaa järjestettävään Winter DJ Meeting -tapahtumaan. Love Hotel -yökerhossa nähdään illan aikana esiintymässä koti- ja ulkomaisia dancetähtiä.

Lavalle nousevat illan aikana kotimaisista tähdistä esimerkiksi Movetron, Dacia, DCX ja kuubalaissyntyinen Norlan. Dacia julkaisee tilaisuudessa esikoisalbuminsa. Tapahtuman ulkomainen pääesiintyjä on muutamia rave-hittejä 90-luvun puolivälissä julkaissut saksalainen 666-yhtye. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Amokk, Alarma ja Bomba.

Tilaisuudessa palkitaan myös DJ-vuosiäänestyksessä ansioituneita vuoden parhaita musiikkialan ammattilaisia. Palkittavina ovat muiden muassa vuoden artisti Movetron, vuoden tulokas Cheek ja vuoden tuottaja K-System. Samalla julkistetaan myös DJ Hall Of Famen uudet jäsenet.

Sunnuntaina 15. maaliskuuta kello 20.00 alkavaan tilaisuuteen on vapaa pääsy ja 18 vuoden ikäraja.