Keira Knightley ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywoodin raskaaseen A-sarjaan kuuluva näyttelijätär Keira Knightley tunnetaan luonnonkauniina naisena, joka ei häpeile ulkomuotoaan, tai oikeastaan puuttuvia muotojaan. Nyt hänet on kuvattu lentokentällä ilman meikkiä.

Lontoon Heathrown lentokentällä koneeseen kiiruhtanut ja luonnonraikkaana ikuistettu 23-vuotias Keira Knightley osoitti samalla, ettei hän välttämättä tarvitse massiivista pakkelikerrosta kasvoilleen. Hän on itsekin jo aiemmin kertonut, ettei pidä vahvojen meikkien käyttämisestä. Katso kuva meikittömästä tähdestä tästä.

Herttuatar-elokuvan päätähti oli kuvaushetkellä lähdössä Kanadaan ja hän oli sonnustautunut mustaan takkiin ja leopardikuvioiseen huiviin. Rupert Friendin kanssa nykyisin seurusteleva Keira Knightley on mahdollisesti sitä mieltä, että ihon peittäminen meikeillä ei välttämättä ole paras ratkaisu terveellisen ihon saamiseksi.Pirates Of The Caribbean
-elokuvien naispääosassa Elizabeth Swannin roolissa nähty Knightley ei ainakaan tällä hetkellä aio olla mukana elokuvasarjan mahdollisessa neljännessä osassa.