Madonna jätti poikaystävänsä – mies lomaili alusvaatemallin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aviomiehestään Guy Ritchiestä taannoin eronnut poptähti Madonna on viime aikoina viettänyt paljon aikaa nuoren poikaystävänsä Jesus Luzin kanssa. Nyt 50-vuotiaan popparin ja 22-vuotiaan mallipojan suhteen kerrotaan olevan ohi.

Madonna on Daily Star -lehden tietojen mukaan jättänyt Luzin, koska tämä bongattiin Brasiliassa viettämässä romanttista viikonloppulomaa yhdessä alusvaatemalli Luciana Costan kanssa. Osasyynä suhteen lopettamiseen uskotaan olevan myös Madonnan suunnitelmat adoptoida toinenkin lapsi Malawista.

– Jesus veti häntä puoleensa. Se oli kuitenkin hänelle vain hauskanpitoa ja hän nautti joka hetkestä. Hän kuitenkin kyllästyi suhteeseen ja haluaa nyt keskittyä perheeseensä. Hän ei halua myöskään pilata mahdollisuuksiaan adoptoida uudelleen, lähipiiristä kerrottiin lehdelle.