Madonnan adoptio vastatuulessa – saako supertähti armoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on parhaillaan Malawissa noutamassa itselleen maasta toista adoptiolasta. Suunnitelmaa on vastustettu laajasti jo ennen matkaa, mutta nyt vastustus on kasvanut lapsen perheen väitettyä brittilehdille, että Madonna olisi painostanut heitä adoptioon.

Supertähden kiikarissa on tällä kertaa nelivuotias tyttölapsi. Oikeuden papereiden mukaan hänen nimensä on Chifundo James. Tytön etunimi tarkoittaa paikallisittain armoa ja häntä onkin nimitetty länsimedioissa Mercy Jamesiksi. Siten nyt onkin aihetta kysyä, että saako Madonna armoa Malawissa. Madonnan edellisen adoption jälkipyykkiä puitiin pitkään ja nyt hän tarvitseekin oikeuden hyväksynnän adoptiolle.

Asiaa käsiteltiin ensimmäisen kerran malawilaisessa tuomioistuimessa tänään, mutta asiaa ei saatu vielä ratkaistuksi ja oikeus kokoontuu seuraavan kerran vasta perjantaina. Madonna oli läsnä noin tunnin kestäneessä istunnossa, The Sun uutisoi. Hän ei ole suostunut kommentoimaan adoptiosuunnitelmiaan julkisesti.