Katy Perry ahmii e-pillereitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry erosi viime vuonna Gym Class Heroes -yhtyeestä tutusta poikaystävästään Travis McCoystä. Sen jälkeen poppari kertoi aloittavansa selibaatin, mutta päätös piti vain yhden päivän ajan.

Räväkästä esiintymisestään ja paljastavista esiintymisasuistaan tunnettu Katy Perry on kertonut pitävänsä seksistä, mutta raskauden suhteen hän ei ota minkäänlaisia riskejä. Supertähti on myöntänyt haluavansa toki lapsia, mutta ei ennen kuin hän täyttää 30 vuotta.

Nyt Katy on paljastanut Paper-lehden haastattelussa syövänsä varmuuden vuoksi ehkäisypillereitä ahmimalla.

– Rakastan rakastumista. Rakastan myös ajatusta avioliitosta ja lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä. En ennen kuin täytän 30 vuotta. Siihen saakka minä käytännössä ahmin ehkäisypillereitä. Syön niitä kuin c-vitamiinipillereitä. Nam nam nam nam… Katy Perry kertoi lehdelle.

Tällä hetkellä poptähti on liian keskittynyt uraansa, jotta voisi edes harkita perheen perustamista.

– Tilanne on nyt se, että minulla ei ole jäljellä energiaa, jota voisin jakaa muille. Ei ole väliä olenko rakastunut vai en. Annan kaiken energiani kiertueella ja ihmisten tapaamisissa. Tämä on tärkeää aikaa minulle. Saan oikean uran, jos teen asiat oikein seuraavan kahden – kolmen vuoden aikana. Sitten en ole pelkkä I Kissed A Girl -tähti.