Korkein oikeus: Madonna ei saa adoptoida!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka Malawin hallitus oli eilen ottanut kantaa poptähti Madonnan adoptioon. Hallituksen mukaan sikäläisen nelivuotiaan tytön adoptio oli hyväksyttävää, mutta maan korkein oikeus oli tänään asiasta eri mieltä.

Korkeimman oikeuden piti alunperin päättää asiasta jo maanantaina, mutta päätös siirrettiin perjantaille. Hallituksen puoltavasta lausumasta huolimatta oikeus tuli kuitenkin nyt siihen tulokseen, että Madonna ei saa adoptoida kolmevuotiasta Mercy James -orpolasta maasta.

Korkein oikeus perusteli päätöstään sillä, että se edellyttää adoptiovanhempien asuvan maassa 18 – 24 kuukautta ennen adoptiota. Madonna lensi maahan hakeakseen uuden lapsensa, eikä hän ole siis asunut maassa lainkaan. Oikeuden päätös oli mielenkiintoinen siksi, että siinä vedottiin hallituksen aikaisempaan julkilausumaan, mutta hallitus antoi jo eilen hyväksynnän poptähden adoptiolle.