Madonna ”palasina” adoptiopettymyksen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna joutui perjantaina pettymään raskaasti, kun hänelle ei annettu oikeutta adoptoida nelivuotiasta orpotyttöä Malawista. Laulaja on palaamassa kotiin Englantiin yksityiskoneellaan tänään.

Malawin hallitus puolsi adoptiota, mutta maan tuomioistuin päätti lopulta, ettei tytön adoptioon suostuta. Brittilehti Daily Mail kertoo supertähden olevan ”palasina”, koska joutui palaamaan kotiin ilman Mercy James -tyttöä. Viime viikolla tyttö kutsui Madonnaa äidiksi heidän tavatessaan Malawissa.

Madonna on valittanut oikeuden päätöksestä, joten hän voi joutua jäädääm maahan vielä joksikin aikaa. Lehtitietojen mukaan Madonnan taannoinen avioero ja tämänhetkinen epäselvä ihmissuhdetilanne vaikuttivat oikeuden päätökseen.