Hui, mikä asu Katy Perry – muotimoka vai uusi trendi? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on noussut ympäri maailmaa suosituksi artistiksi parin ensimmäisen hittinsä myötä. I Kissed A Girl ja Hot’n’Cold -biisien lisäksi hänet tunnetaan räväköistä esiintymisasuistaan. Tällä kertaa asu ei esittele paljasta pintaa, mutta muuten se on varsin räväkkä.

Katy Perry nähtiin toissailtana siirtymässä New Yorkin Irvine Plazassa nähdyn konserttinsa jälkeen ystäviensä kanssa keilaamaan asussa, jonka voidaan hyvällä syyllä sanoa toistavan kaikki sateenkaaren värit. Kuvioinniltaan hieman japanilaisvaikutteinen ja ilmeisesti satiinikankainen asu loisti selvästi muiden ihmisten seassa. Katso kuvat tästä.

Brittiläiset ja amerikkalaiset viihdelehdet vitsailivat, että Katy Perry oli joutunut onnettomuuteen maalitehtaalla ja saanut eri värisiä maaleja ylleen. Samoihin aikoihin kuitenkin myös kanadalaispoppari Avril Lavigne nähtiin mustassa hupparissa, jossa oli kaikissa sateenkaaren väreissä loistavia tähtiä. Näin ollen kyseessä voisikin olla muotimokan sijaan uusi trendi.

Mitä mieltä sinä olet?